Funktion, teknik, kvalitet, service,  lyhördhet och kompetens.

Vi strävar kontinuerligt efter att ligga i framkant inom kvalitet, kompetens och teknik. Värderar god service och våra relationer högt. Våra kunder möts av ett professionellt bemötande och högkvalitativa lösningar. Alltid.


Välkommen till Solid Networks

Lediga tjänster: 2st


Just nu söker vi Nätverkstekniker och Installations/fibertekniker

Nätverkstekniker

Var med och skapa ultimata nätverk för framtiden!


Är du en nätverkstekniker som förstår helheten? Lockas du av tanken att vara en del i ett företag som sätter hög standard för struktur, kvalitet, funktion och säkerhet? Då har vi den perfekta möjligheten för dig.

Läs mer

Installations/fibertekniker

Forma framtidens solida anslutningar med oss!


Är du en nyckelperson i utvecklingen av framtidens anslutningar? Vill du samtidigt vara en del av ett företag i framkant som sätter hög standard för struktur, kvalitet,
funktion och säkerhet? Då är du precis den vi letar efter!

Läs mer

Certifierade driftsäkra fibernät

Robust fiber är en nyetablerad standard för hur ett nät bör förläggas för att vara robust och driftsäkert. Anvisningarna beskriver de minimikrav som ska gälla när man planerar, projekterar, förlägger, dokumenterar och besiktar fibernät. Mer om Robust fiber kan du läsa här.

Certifierade ECS Installatörer

ECS är konstruerat för att överträffa dagens standarder och uppfylla morgondagens ökande behov av bandbredd och överföringshastighet. ECS installeras av fackmän och är en trygg investering i företagets infrastruktur. 15 års materialgaranti skyddar installatörens och användarens investerade tid och kapital. En certifierad installation är dessutom försedd med en lika lång länkgaranti som garanterar de installerade länkarnas elektriska prestanda. Mer om ECS kan du läsa här.

Verktyg för certifiering

Fluke Networks är världsledande inom verifiering, kvalificering, certifiering, felsökning och installation. Från att installera kritiskt infrastruktur i världens mest avancerade datacentrer till att återställa telefontjänster efter en katastrofer, Fluke Networks legendariska tillförlitlighet i kombination med oöverträffad prestanda säkerställer att jobben utförs korrekt och effektivt. Mer om Fluke Networks kan du läsa här.

Cisco partners

Om det är anslutet så är det skyddat. Vare sig du arbetar på ett Global 2000-företag eller en lokal verksamhet kan du skapa ett framtidssäkert nätverk med branschens nätverksledare. Mer om Cisco kan du läsa här.